Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У 2019 році ціни на житло знову злетіли. На сьогоднішній день кожний квадратний метр коштує 8,70 Євро. Це більше на 4,4% порівняно з попереднім роком. У містах, де проживає понад 500 000 жителів, за нову квартиру, наприклад з оголошення, кожний метр квадратний буде обходитись у 11,62 Євро. Причому, ціни на опалення не входять у цю ціну.

В цих містах проживання найдорожче, наприклад, у Мюнхені – де з точки зору оренди, кожен метр квадратний коштує 18,20 Євро. У Франкфурті-на-Майні та Штутгарті також. Де заплатити доведеться 14,21 Євро та 13,87 за кожен метр квадратний. Домівки, навіть віддалені від міст, тепер теж коштують не дешево. У Бонні та Берліні ситуація виглядає трохи краще, оскільки жителі, платять трохи менше.

Вище представлені дані були висунуті Федеральним Управлінням з питань будівництва та економіки. Служби перевірили стан квартир, запропонованих через Інтернет, через пресу. Взято під увагу тільки квартири без меблів та площею від 40 до 130 м2. Будь-які додаткові витрати не були враховані.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze