Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Обмеження контактів з іншими людьми, як мінімум до 3 травня

Заборона прогулювання вулицями залишається і надалі в силі. Вихід на вулицю – тільки за так званими життєвими потребами. Як і раніше необхідно дотримуватися дистанції у 1,5 метра. Поліція зобов’язана до штрафування людей, які не дотримуються цих правил.

Зобов’язання носити маски

Представники уряду заявили, що не буде обов’язкового зобов’язання носіння захисних масок, а тільки рекомендація. Це означає, що громадяни повинні носити маски для обличчя тільки в громадських місцях, громадському транспорті та при здійсненні покупок. Громадське місце – частина будь-якої споруди, яка доступна або відкрита для населення.

З понеділка будуть працювати магазини

Поступово і тільки при дотриманні правил безпеки та гігієни-магазини площею до 800 квадратних метрів відкриються в понеділок. Кількість клієнтів, які здійснюють одночасно покупки, буде обмежена. Тому власники торгових точок зобов’язані зробити відповідні кроки (дистанції), які допоможуть запобігти утворенню довгих черг перед входом.

Німецька преса повідомляє, що незалежно від площі будуть відкриті автосалони, магазини велосипедів та книжкові.

Всі масові заходи скасовані до кінця серпня

До них відносяться будь-які фестивалі та концерт.

Футбольні матчі будуть проходити при порожніх трибунах.

Ресторани та бари надалі залишаються закритими

Всі ресторани, бари та клуби наразі залишаються закритими. Коли вони відкриються? Ніяких прогнозів про терміни відкриття немає.

Школи та дитячі садки

З 4 травня учні мають повернутися до шкіл. Першими повернуться до навчання учні останніх класів, які цього року складають іспити.

Пізніше середня школа і тільки останніми вийдуть на навчання молодші класи.

Дитячі садки та яслі, поки що, залишаються закритими.

Будь які релігійні збори

Меси та інші релігійні збори як і раніше не можуть проводитися. Найближчим часом представники релігійних груп повинні сісти за загальний стіл і обговорити рішення, що дозволяють відвідувати віруючих в богослужіннях.

У травні вже можна відвідати перукарню

Перукарні очікують на своїх перших клієнтів вже від 4 травня. Власники салонів повинні подбати про належний захисний одяг і впровадити рішення, які забезпечать безпеку і належний рівень гігієни для всіх у салоні.

УВАГА!

Кожна з федеральних країн Німеччини може в будь-який час змінити свої послаблення карантину. Усі зміни залежать лише за даними захворюваності на сьогоднішній день.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze