Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Продовження локдауну

Уряд Німеччини прийняв рішення продовження локдауну по всій країні до 14 лютого. У більшості земель закриті яслі та дитячі садочки. У громадському транспорті і надалі діє наказ прикривання рота та носа захисною маскою.

Збільшений термін подання Податкової декларації (з нім. Steuererklärung)

Термін подачі річної податкової декларації продовжений до 31 Серпня (раніше до 28 лютого).

Двоетапна ідентифікація при оплаті кредитною карткою

Більшість жителів Німеччини розраховуються кредитною картою. При здійсненні покупок в Інтернеті Вам потрібно лише вказати номер картки, код CVV і термін придатності. Тим не менш, це відкриває можливість крадіжки коштів на вашому рахунку для шахраїв. Зміни будуть вводитися поступово, з 15 лютого – це стосуватиметься платежів понад 250 Євро, а вже з 15 березня – понад 150 Євро.

WhatsApp відкладає введення нових правил захисту даних

Після хвилі критики і відмови багатьох користувачів від використання програми WhatsApp вирішив перенести дату введення нових правил захисту даних більш ніж на три місяці. Новий термін – 14 травня. До тих пір додаток повинен розвіяти сумніви більшості користувачів.

Нові поштові марки

3 лютого пошта Німеччини (Deutsche Post) випустить серію з трьох нових марок по мотивами казки „Пані Метелиця”, написаної братами Грімм. Прибуток від проданих марок буде переданий на так званий Freie Wohlfahrtspflege.

Джерело: focus

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze