Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Biontech прийняв рішення розширити компанію. З цією метою компанія оголосила про відкриття 500 нових вакансій у різних філіях. До пандемії у Biontech працювало 1300 осіб. Основним завданням компанії на той час була розробка препаратів для імунотерапії раку.

Разом з американським фармакологічним концерном Pfizer Biontech спільно розробили першу дозволену вакцину проти коронавірусу. Також у роботі підприємство використовувало технологію мРНК, яка використовується при розробці терапії раку. Проте, обсяг роботи постійно збільшується, і тому кількість працівників в Biontech зросла за останні 1,5 року до 2000 осіб. За даними „Welt am Sonntag”, виробник хоче вперше інвестувати у власну команду менеджерів з продажу, яка складається з 60 співробітників, щоб самостійно розвивати маркетинг дозволених до використання продуктів. Член Правління Sierk Poetting підкреслює, що Biontech з самого початку створювалася, як повністю інтегрована компанія зі своїми власними дослідженнями, розробками, виробництвом і дистрибуцією. 

Наступною метою Biontech є створення вакцини проти малярії, яка також буде заснована на технології мРНК. Через те, що нинішня вакцина проти коронавірусу не повною мірою захищає від мутації коронавірусу (так званий штам – дельта), компанія хоче створити окрему вакцину, яка буде відповідним чином захищати від дельта-варіанту коронавірусу. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze