Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Години очікування, втрачений багаж і масове скасування рейсів. У європейських аеропортах панує хаос. Оцінка онлайн-туристичного агентства Hopper на початку липня показує, що Німеччина є лідером у Європі – якщо йдеться про затримки та скасування рейсів. Ситуація погіршується ще і збільшенням кількості пасажирів у сезон відпусток.

У період з 1 по 10 липня в аеропорту Франкфурта 68% рейсів було затримано. У Європі гірше було тільки в аеропорту Завентем у Брюсселі, де 72 відсотки рейсів було затримано. Франкфурт, однак, лідирує за кількістю скасованих рейсів – 7,8% запланованих рейсів не відбулися. 

 

Під час пандемії відбулося масове скорочення робочих місць у Франкфурті, Гамбурзі та Мюнхені. Тільки у Франкфурті було ліквідовано 4000 робочих місць. Авіакомпанії також скорочували персонал під час пандемії. Lufthansa Group скоротила приблизно 32 000 із 140 000 робочих місць у всьому світі.

Причина найбільшої за багато років кризи в тому, що в перший повноцінний сезон відпусток після двох років пандемії авіакомпанії зіткнулися одночасно і з шаленим попитом на квитки, і з нестачею робочої сили. У порівнянні з червнем минулого року кількість пасажирів збільшилася на 181%! Це набагато більше, ніж очікувалося.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze