Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Сайт eBay Kleinanzeigen відмовиться від частини своєї назви Ebay і незабаром буде називатися лише „Kleinanzeigen”. Найбільший портал оголошень у Німеччині оголосив про зміни минулого літа, а тепер названі точні дати: з 16 травня ми побачимо нову назву, новий логотип і нове візуальне оформлення. Сайт уже отримав оновлену палітру кольорів, а з 16 травня користувачам також доведеться звикати до іншого шрифту.
Як повідомляє портал, новий логотип має символізувати сталий розвиток і циркулярну економіку. На старому логотипі червоне коло навколо слова «оголошення» означало популярну на той час газетну рекламу.

Для користувачів Ebay Kleinanzeigen практично нічого не зміниться. Їм не потрібно самостійно вживати жодних дій під час внесення змін. На практиці це означає, що вам не потрібно буде завантажувати новий додаток або створювати новий обліковий запис. Новою інтернет – адресою ринку оголошень стане kleinanzeigen.de -однак, колишня домена ebay-kleinanzeigen.de залишиться доступною упродовж кількох років і буде перенаправляти клієнта на нову адресу. Оголошення залишатимуться безкоштовними для фізичних осіб.

Ребрендинг також не вплине на минулу історію чатів, рейтинги користувачів та оголошення. За даними сервісу, особливим нововведенням стане режим, доступний у мобільному додатку, який може полегшити використання програми.

Чому змінюється назва?

Передісторією зміни назви є продаж материнської компанії у 2021 році. Раніше портал входив до складу Ebay Classifieds Group. Однак тепер платформа належить норвезькій групі Adevinta і лише опосередковано пов’язана з американською компанією Ebay, яка є найбільшим акціонером Adevinta. При укладанні угоди у 2021 році було вирішено, що Kleinanzeigen буде дозволено використовувати слово „Ebay” у своїй назві не більше трьох років.

EBay Kleinanzeigen був заснований у 2009 році. Зараз на сайті доступно понад 50 мільйонів оголошень.

 

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze