Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

В середньому кожні 3,6 хвилини на вулицях Берліна відбувається дорожньо – транспортна пригода, а на дорогах в минулому році знову зробилося більш небезпечно. Кількість нещасних випадків на дорогах збільшилась на 901 і становить 144 325. Збільшилася також кількість постраждалих – на 4% збільшилася кількість легко поранених, досягнувши в 2018 році 15 630 випадків. Кількість поранених, які перебувають у важкому стані збільшилась на 10 %, що становить 2 542. На жаль, постраждалих було більше ніж в 2017 році. Два роки тому в аваріях загинуло 36 осіб, у минулому році — 45, в тому числі 22 дорослих, 7 молодих людей, 2 дітей і 14 старших осіб. У цьому році вже загинуло п’ятеро осіб, у тому числі 4  старших осіб.

Для коменданта німецької поліції в Берліні Барбари Словік (Barbary Slowik) ці дані не настільки кардинальні, як може це виглядати на перший погляд. Функціоне́р поліції пояснила, що число нещасних випадків зростає значно повільнішими темпами чим народжуваність населення.

Чисельність населення  Берліна в 2018 році збільшилась на 36 000 жителів. У місті проживає

3,75 млн мешканців. Зареєстровано 81 084 нових легкових автомобілів. Вже на початку року в Берліні зареєстровано 1,2 млн автомобілів. Зіставивши ці дані, можна сміло сказати, що число смертельних випадків в Берліні було відносно невеликим в порівнянні з  кількістю жителів -12 осіб на мільйон жителів. В Бранденбурзі число таких випадків є набагато більше — 57, а в Саксонії аж 63!

Де найчастіше в Берліні відбуваються дорожньо транспортні пригоди?

Небеспечні місця, в яких найчастіше трапляються дтп :

– Danziger Straße / Greifswalder Straße (Пренцлауер-Берґ ),

– Kurfürstendamm / Joachimsthaler Straße (Шарлоттенбург),

– Wildenbruchstraße / Weigandufer (Нойкельн),

– Stromstraße / Turmstraße (Моабіт),

– Blücherstraße / Brachvogelstraße (Кройцберг).

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze