Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

До кінця червня діяла рекомендація працювати дистанційно. Роботодавці повинні були по можливості пропонувати працю за межами офісу. Однак багато працівників вирішили достроково повернутися до роботи в офісах. У зв’язку з цим, у червні кількість працівників, які працюють вдома, скоротилася з 31% до 28,4%. На думку економіста Інституту економічних досліджень ІФО Жана-Віктора Аліпура, це пов’язано з дещо кращою пандемічною ситуацією, оскільки кількість нових інфекцій зменшується, а кількість вакцинованих збільшується.

Зокрема, працівники сфери послуг знову повернулися до роботи в офісі. У цій галузі економіки кількість осіб, що працюють віддалено, скоротилася в червні з 41,5% до 38,5%. У виробничій промисловості цей показник знизився з 22,9% до 20,8%.

Найчастіше працівники ІТ-галузі використовують режим дистанційної роботи. 76% працівників виконували свої посадові обов’язки дистанційно. Що стосується рекламної галузі та консультантів до справ управління, понад  2/3 працівників працювали вдома. Працівники готельної (2,1%) та гастрономічної (4,3%) сфери найменш користувалися віддаленою роботою. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze