Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

На прикладі Нижньої Саксонії Steuerzahlerbund показав відмінності в додаткових витратах в окремих містах Німеччини. У 25 досліджених містах сім’я з трьох осіб платить в середньому 1 200 Євро на рік за воду, сміття і підписку на радіо-телебачення. Найменше платять жителі Лінгена, де додаткові витрати становлять 953 Євро на рік. Найвищі додаткові збори, у свою чергу, стосуються жителів Пейне (1 411 Євро). Таким чином, різниця між містами становить майже 500 Євро. Це означає, що переїзд на кілька кілометрів може допомогти заощадити сім’ям до декількох тисяч Євро протягом декількох років.

До найдорожчих міст в категорії оплат додаткових належать: Целле (1 389 Євро), Брауншвейг (1 351 Євро) і Ганновер (1 340 Євро). Дивлячись на збільшення обсягу додаткових витрат в останні роки, можна помітити, що Ганновер займає безславне перше місце. З 2016 року витрати зросли майже на 200 Євро (11%).

Дорожче в Німеччині тільки в Саарі, Бремені, Гамбурзі та Західному Берліні. Причиною такого зростання, є перш за все – більш високі оплати за вивезення сміття.
Тому Steuerzahlerbund звернувся до міської влади з проханням знизити додаткові збори. Кожне місто Німеччини визначає свої індивідуальні ціни, в залежності від рівня життя та економіки в даному районі.

Джерело: focus

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze