Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У 2021 році аналітики ринку зафіксували зростання продажів світлого пива, майже на 14%! Попит на світле баварське пиво в супермаркетах зріс у масштабах Німеччини за двозначною шкалою.

Завдяки цьому пиво стало найбільшим переможцем на німецькому ринку. Баварські пивоварні із задоволенням експортують усе більше й більше так званих Helles. До тренду також приєдналися виробники Pilsner з Північного Рейну-Вестфалії.

„Ми відзначаємо величезні успіхи в експорті”, – заявив керуючий директор Асоціації пивоварів Баварії Лотар Ебертц. Протягом багатьох років думка про це пиво та його популярність за межами Баварії залишала бажати кращого, але з певного часу воно набирає все більшої популярності. Також повертається типова форма пивної пляшки – з коротким горлечком – «тому, що вона сприймається, як автентична», – пояснює Ебертц.

Все більше пивоварних заводів по всій країні хочуть скористатися цією тенденцією. Багато з них шукають ділового партнера в Баварії, щоб забезпечити надійного постачальника. «За останні роки ми помітили, що найбільшою популярністю серед споживачів користується саме світле пиво із самої Баварії» – підтверджує Петер Лемм, речник пивоварні Krombacher.

Навіть на півночі Німеччини баварський спосіб життя почав набувати популярності завдяки появі баварського світлого пива Bayeruth, що надзвичайно радує виробника золотистого напою . Спосіб виробництва світлого баварського пива є складним процесом, а отже вважається «доказом найвищої професійної майстерності пивоварів».

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze