Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

За новими вимогами, цього року в кожній автомобільній аптечці потрібні мати дві маски, які під час пандемії в багатьох місцях є обов’язковими. І хоча, могло здаватися, що дві маски не завдадуть особливих клопотів, реальність є інша. Є багато питань, пов’язаних з новим правилами. Чи необхідними будуть респіратори FFP2? А може, вистачить звичайних операційних масок? Як часто потрібно їх змінювати? Що робити, якщо у водія в аптечці немає маски? І найголовніше питання, коли набуде чинності новий регламент? Ще не має відповідей на ці питання. 

Маски в автомобільній аптечці? Поки що тільки в планах!

До німецьких правил дорожнього руху планують додати пункт про те, що в аптечці кожного автомобіля мають бути дві медичні маски. Навіть після закінчення пандемії водії автомобілів повинні будуть мати з собою дві маски. Це також причина, чому ADAC критикує нове положення. Носіння захисної маски є обов’язковим для того, щоб, наприклад, зайти на заправку, заплатити за пальне, люди можуть зрозуміти цю вимогу. Однак, якщо пандемія закінчиться, маска в аптечці не матиме сенсу.

Проте, маски краще покласти в аптечку, щоб у разі перевірки не заплатити штраф. Розмір штрафу, також поки що не встановлено.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze