Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

dm

Найбільший та найпопулярніший роботодавець по всій Німеччині. Де працівники, цінують культуру та філософію підприємства. Концерн налічує понад 41 тис. співробітників.

Techniker Krankenkasse

На сьогоднішній день. близько 14 тис. працюючих осіб. Компанія, перш за все, надає свободу організації роботи, а також, слідкує за балансом роботи та власного життя.

Ford-Werke GmbH

На третьому місці розташувався автомобільний концерн. Ford-Werke GmbH надає своїм працівникам гнучкість на робочому місці і безліч можливостей для зростання. Крім того, молоді співробітники та міжнародне робоче середовище мали значний вплив на рейтинг компанії. Крім того, адекватна зарплата має тут велике значення.

Porsche AG

Четверте місце в рейтингу належить Porsche. 35 тис. робітники в Німеччині не скаржаться на нудьгу на роботі. Компанія забезпечує широкий спектр різних обов’язків, приємну робочу атмосферу та міжнародне робоче середовище.

Evonik Industries AG

Співробітники хімічного концерну, заснованого в 2006 році, користуються насамперед гарантією зайнятості та соціальних допомог.

Merck KGaA

На одному з найстаріших хіміко-фармацевтичних підприємств Merck KGaA працює близько 12 тис. співробітників. Ті хвалять компанію насамперед за атмосферу на робочому місці.

Bayer AG

Співробітники Bayer AG цінують привабливе місце роботи, відмінну робочу атмосферу та можливості працювати в команді. Особливо сильно підтримується особисте зростання зайнятих і можливість в рамках балансу робота-власне життя.

BMW-Group

На виробничих підприємствах BMW працює понад 133 тис. людей. Які хвалять свого роботодавця за широкий спектр соціальних допомог.

Deloitte

За загальним визнанням, Deloitte наймає найменш людей серед усіх компаній в рейтингу, але тим не менш виділяється серед них цікавим набором обов’язків, цікавими проектами і безліччю можливостей для самостійної, творчої роботи.

Roche Deutschland Holding GmbH

16 700 співробітників в Німеччині цінують цього роботодавця за відповідну зарплату, гнучкість праці та індивідуальну можливість організації роботи.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze