Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

В опитуванні взяло участь 2 455 осіб з Німеччини, головним та єдиним питанням було «В якому магазині або супермаркеті Ви робите покупки найчастіше?». Результати опитування представлені нижче:

Одна з найбільших німецьких корпорацій виявилась найпопулярнішим супермаркетом серед опитуваних (23,1%). Особливо клієнти наголошують на достатню кількість місця в магазинах (широкі проходи) та велику кількість кас. Крім того, Edeka приділяє особливу увагу для людей з візочками та інвалідних колясок.

Маючи понад 11 700 магазинів і численні власні бренди, Edeka є одним з найбільших німецьких продавців продуктів харчування.

З більш ніж 10 200 філіями в 28 країнах, Lidl є найбільшим дисконтом у Світі. Однак в залежності від країни асортимент може різко відрізнятися.

Назва „Aldi” розшифровується як  „Albrecht Diskont”. В результаті суперечки між власниками, торгова мережа розділилася на два підприємства „Aldi Nord” і „Aldi Süd”. В опитуванні „Aldi Süd” (11%) виявився дещо кращим, ніж „Aldi Nord” (9,1%). Щоб краще представити себе в ціновій суперечці дискаунтерів, братські компанії знову починають співпрацювати. 20,1% опитаних вважають за краще робити покупки в Aldi, ніж в іншому магазині.

„Реве” нещодавно викупив частину колишніх філій Кайзера Тенгельмана. Окремі магазини управляються незалежними торговцями. 18,9% опитаних безумовно охочіше роблять тут покупки, ніж де-небудь. Перевагою є не тільки багатий асортимент та просторі зали, але і можливість здійснювати покупки через Інтернет.

На сьогоднішній день  Kaufland має близько 1 300 магазинів у Німеччині. Це суміш супермаркету, дискаунтера та універмагу з іграшками, предметами домашнього користування  та садовими інструментами. Згідно з опитуванням – 10,7% регулярно купують тут предмети побуту.

Останнє, але все ж дуже почесне місце серед найпопулярніших магазинів Німеччини займає Пенні. 5,5% опитаних вважають за краще робити тут покупки. Незважаючи на те, що Penny є досить відомим магазином, за шкалою популярності дискаунтерів він залишається далеко позаду конкурентів. Однак це може скоро змінитися. Пенні хоче піти від дискаунтера. Перші тестові філії пропонуватимуть  повний асортимент продукції.


Джерело: focus

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze