Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Більшість нехтує миттям рук, не дотримує безпечну дистанцію та не носить маски для обличчя. Профспілка IG Bau звертає увагу, що на багатьох будівництвах працівники і власники підприємств взагалі перестали дотримуватися правил гігієни. В одній компанії на півночі Німеччини носити захисну маску було навіть заборонено! На що власник будови сказав, що покриття рота і носа викликає пару захисних окулярів. Однак, особливо при роботі в закритих приміщеннях, такий підхід ставить під загрозу здоров’я співробітників.

Багато будівельних компаній ігнорують загрозу спричинену корона вірусом та повертаються до звичайно режиму роботи. Повний транспорт людей та нехтування перервами знову стало нормою.

Однак іншої думки дотримуються самі підприємці. Вони вважають, що ставляться до поточної ситуації дуже серйозно і дотримуються діючих правил. Працівники були розділені на якомога більші групи з меншою кількість людей, також були введені додаткові заходи безпеки, такі як більш часті перевезення людей з дому та додому (причому, меншими за кількістю групами).

Джерело: bild

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze