Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Прес-служба Ральфа Тіслера заявила, що тривале відключення електроенергії «дуже малоймовірне». Проте багато хто побоюється, що можливі перебої у стабільному постачанні електроенергії і починають готуватись до відключень.

Більше третини населення занепокоєні

Через напружену ситуацію в країні було проведено опитування серед населення. За результатами, 38% респондентів відчувають тривогу, з іншого боку, у 54% респондентів інформація не викликала особливого стурбування. Варто зазначити, що найбільше побоювань у мешканців Сходу країни.

Опитування також показує, що літні люди більш песимістичні, ніж молоді. 44% громадян старше 65 років відчувають загрозу відключення електроенергії, а серед людей віком 30-39 років – лише 22%. Проте серед молодих людей 18-29 років відключення електроенергії боїться кожен третій.

Готується кожен другий мешканець

Друге опитування показує, що, незважаючи на те, що мешканці Німеччини не бояться відключення електроенергії, 43% німців готові до можливих ризиків. Опитування показує, що знову ж таки старші люди та жителі східної частини країни більш обережні. Щоб відчувати себе безпечно, люди запасаються продуктами довготривалого зберігання, сірниками, свічками, питною водою.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze