Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Люди, які отримують соціальну допомогу по безробіттю Arbeitslosengeld II з початком грудня будуть отримувати її в збільшеному розмірі. Виявляється, з нового року ставки пільг Hartz IV зростуть. Збільшення становить в середньому 5-8 Євро на місяць.

Також, 15 грудня набуде чинності новий зимовий розклад німецьких залізниць. Мандрівники матимуть у своєму розпорядженні нові години відправлень та нові напрямки. Наприклад, на маршрутах Берлін – Ерфурт – Мюнхен та Берлін – Брауншвейг – Франкфурт-на-Майні поїзди курсуватимуть щогодини. А головне, що з початком грудня підвищення змін на залізничний квиток не очікується.

Кожен, хто проводить новорічну ніч у Німеччині, повинен пам’ятати, що не можна скрізь стріляти петардами. Все більше міст вводять обмежувальні правила щодо піротехніки. У наступних містах та муніципалітетах розпалювання феєрверків частково заборонено:

– Аугсбург
– Бамберг
– Берлін
– Дортмунд
– Дюссельдорф
– Фрайзінг
– Фюрт
– Геттінген
– Ганновер
– Інгольштадт
– Ландсхут
– Люнебург
– Мюнхен
– Нюрнберг
– Пассау
– Штутгарт
– Вісбаден
– Вюрцбург

Феєрверки на німецьких островах Амрум та Сільт заборонені роками.

Зміни служби YouTube трохи обурюють мешканців Німеччини. Головною зміною стане блокування доступу до веб-сайту з облікового запису Google. З цього, багато людей переймаються, що не зможуть користуватися веб-сайтом. Однак, достовірно ще не відомо, чи набудуть чинності такі зміни.

Послуга PayPal також зміниться з 18 грудня. Дизайн умов використання буде іншим, більш прозорим для користувачів. Зміст та умови використання також змінюватимуться.

Послуга з ресурсів Netflix не буде доступна з 2 грудня на окремих телевізорах Samsung. Це стосується пристроїв Smart TV, виготовлених у 2010-2011 рр. У Канаді та США. Наскільки це стосуватиметься пристроїв, розташованих у Німеччині, невідомо.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze