Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Більш високі дорожні штрафи

Теоретично реформа тарифікації штрафів у Німеччині давно мала бути реалізована. На практиці це виглядає трохи інакше. Федеральний уряд країни тільки піднімає питання більш високих штрафів для водіїв, особливо тих, що становлять небезпеку для велосипедистів. Також передбачені більш суворі штрафи за перевищення швидкості.

Ціни на паливо

Одне можна сказати напевно, ціни на паливо суттєво злетять угору. Через що? По-перше, збільшиться так званий податок на вугілля (до 25 Євро за тонну газів, що виділяються), що зробить дизельне паливо на 8 центів дорожче, а Super E10-на 7 центів. По-друге, закінчується діюча на час кризи нижча ставка ПДВ. ADAC передбачає зростання цін на 10-11 центів за літр.

Індикатор витрат палива в нових автомобілях

У майбутньому виробники повинні будуть повідомляти Європейській комісії про фактичне споживання кожного окремого автомобіля. Для цього року, на всіх нових автомобілях встановлять так званий „Монітор споживання палива”.

Нова межа для мотоциклів

Нові обмеження також стосуються і мотоциклістів. Норма дозволених викидів Euro 5 буде обов’язковою для всіх знову зареєстрованих мотоциклів від січня. Однак в 2021 році все ж можна буде продати товар зі складу з табличкою Euro 4, але тільки за певних умов.

Джерело: t-online

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze