Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Установи Jobecenter на певний час відмовляться від заявок та перевірок. Зміна буде діяти протягом шести місяців. Особи, які бажають подати заяву на отримання допомоги, не повинні робити це особисто. Можна просто зателефонувати в офіс або подати відповідні документи в Інтернеті.

Законом передбачений захист перед розірванням контракту оренди. На сьогоднішній день, власники квартир можуть розірвати договір оренди, у тому випадку, якщо вони не отримують орендну плату протягом двох місяців. Однак через кризу, викликану коронавірусом, такі дії заборонені, якщо мешканці квартири не отримують зарплату, через що у них немає грошей на оренду. На сьогоднішній день регулювання діятиме від 1 квітня по 30 червня поточного року. Однак, якщо ситуація не покращиться, уряд Німеччини може продовжити термін до 30 вересня 2020 року. Уряд Німеччини в жодному випадку не знімає відповідності з оплати за оренду, тому прострочені збори повинні бути оплачені до 30 червня 2022 року.

Більшість власників нерухомості щомісяця виплачують кредит. Таким чином, люди які не отримують зараз зарплату, можуть опинитися в скрутному становищі. Саме з цієї причини, уряд Німеччини вирішив призупинити виплати кредиту на три місяці. Але важливою умовою такої відстрочки є документальне підтвердження о втраті зарплати.

Батьки, зарплата яких значно зменшилась через вірус, або взагалі відсутня на час карантину – можуть розраховувати на більш легкий доступ до державної допомоги. Держава спростила умови отримання Kinderzuschlag. У зв’язку з цим, стан сім’ї не буде враховуватися протягом деякого часу. Це дозволить більшій кількості сімей отримати допомогу. Досі основою розрахунку була середня зарплата останніх шести місяців. З 1 квітня повинна бути представлена тільки сума зарплати останнього місяця.

Сім’ї, які живуть у Північному Рейні-Вестфалії, не повинні платити внески до закладів по догляду за дітьми в квітні. Так вирішила влада країни. Подібні правила діють вже в Саксонії і Тюрінгії.

Консультанти з прав споживачів університету Гумбольдта в Берліні пропонують безкоштовні консультації з квітня. Однак це стосується тільки тих випадків, вартість предмета спору яких становить до 1000 Євро в споживчому праві або до 5000 Євро в житловому праві. Зацікавлені особи можуть надіслати опис за електронною адресою hclc@rewi.hu-berlin.de для оцінки справи.

Через кризу більшість літаків відмінили свої рейси, більше того, частина аеропортів взагалі закрита на сьогоднішній день. Через це, у майбутньому слід очікувати на різке підвищення цін на білети. Рейси у межах Європейського Союзу, подорожчають до 13,03 Євро за квиток.

Будівельна індустрія також страждає через вірус. Проте, у цій сфері мінімальна заробітна плата для кваліфікованих робітників на заході Німеччини і в Берліні збільшиться на 20 центів до 15,40 Євро/год (Західна Німеччина) і 15,25 Євро/год (Берлін). У свою чергу, на Сході країни не діє мінімальна заробітна плата для кваліфікованих робітників. Нові тарифи набудуть чинності до кінця 2020 року.

У місті Мохнхайм-на-Рейні з 1 квітня всі жителі зможуть безкоштовно користуватися міськими автобусами.

На сьогоднішній день, усі школи, дитячі садки та яслі закриті. За усіма прогнозами повторне їх відкриття відбудеться після великодніх вихідних. Також всі обмеження, введені урядом, повинні діяти до 20 квітня. Однак прогнозується, що цей термін буде продовжений.

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze