Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

1 серпня набуває чинності новий закон німецького Міністерства у справах сім’ї, літніх громадян, жінок і молоді Німеччини Starke-Familien-Gesetz, завдяки якому сім’ї отримуватимуть більші надбавки.  На кожного учня німецький уряд виплатить 150 євро на рік на шкільні приналежності. Крім того, сім’ї можуть розраховувати на доплату в розмірі 15 євро за участь в громадському і культурному житті. Це означає підвищення у розмірі 5 євро. Крім того, батькам  більше не доведеться платити з власної кишені за транспорт дітей до школи, за шкільні обіди та дитячий садок.

Сім’ї з низьким рівнем доходів, які отримують допомогу на дитину (Kinderzuschlag), допомогу на житло (Wohngeld) або соціальну допомогу, з 1 серпня будуть звільнені від оплати за дитячий садок (так зв. KiTa). Таким чином, уряд хоче полегшити матеріальне становище малозабезпеченим сім’ям і сприяє забезпеченню соціальної справедливості. Зміною скористається аж 1,2 млн. дітей.

Особи, які здобувають нові професії, також можуть розраховувати на значне підвищення. Допомога на здобуття професійної освіти (нім. Berufsausbildungsbeihilfe, BAB) з 1 серпня буде збільшена на 94 євро і становитиме 716 євро на місяць. Таким чином уряд хоче підтримати осіб, які обирають професійну освіту.  Крім того, з 1 серпня 2020 року допомога знову зросте, на цей раз на 7 євро на місяць і становитиме 723 євро.

На початку серпня буде збільшена також сума соціальної стипендії для учнів і студентів, Bafög. Найвища ставка, яку можуть отримати студенти, зросте з 735 євро до 861 євро. Вона включає допомогу на житло, яка буде підвищена на 75 євро до 325 євро. Одночасно, сума вільна від податку на майно буде збільшена з 7500 євро до 8200 євро.

1 серпня спортивна потокова платформа DAZN представить нову модель підписки. Клієнти  вперше матимуть до вибору річний абонемент, вартість якого становитиме 119,99 євро. Вартість щомісячної підписки DAZN зросте на початку вересня на 2 євро і становитиме 11,99 євро. Від серпня DAZN  пропонує своїм клієнтам транслюцію аж 40 матчів за сезон.

Підписка на PlaystationPlus також буде дорожчою. Від 1 серпня клієнти заплатять на 1 євро на місяць більше – 8,99 євро. Однак, членство в PlaystationPlus, приносить багато переваг, користувачі можуть розраховувати на значні знижки на ігри та фільми, а також можуть отримати безкоштовний доступ до деяких матеріалів. Вартість тримісячного абонементу (24,99 євро) і річного абонементу  (59,99 Євро) залишиться без змін.

 

 

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze