Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

В Австрії магазини садові та будівельні відкриті вже тиждень. У Німеччині їх навіть не закривали.   У свою чергу, в Швейцарії місцеві жителі будуть робити покупки тільки з наступного тижня. 

Більшість жителів Швейцарії чекають, коли вони нарешті зможуть вийти з дому і вільно пересуватися. Члени партії CVP, FDP і SVP вимагають, щоб з 27 квітня були відкриті не тільки садові та будівельні магазини, але і решта. 

Галуззю, яка найбільше постраждала від епідемії та карантину, є роздрібна торгівля. Тому галузеві та економічні союзи вимагають якомога швидше відкрити магазини з дотриманням суворих запобіжних заходів та гігієни. Відкриття традиційної торгівлі також знизить попит на інтернет-покупки. Багато кур’єрських компаній і пошта повідомляють про перевантаження і затримки.

Однак уряд ще боїться, тому і не запроваджує таких радикальних послаблень карантину. Все ж таки, така масовість людей на сьогоднішній день – недоречна. 

Перший етап послаблення карантину  набуде чинності 27 квітня, стосуватиметься будівельних та садових магазинів, флористики. Тільки через два тижні (з 11 травня) будуть відкриті інші магазини.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze