Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Німецькі торговельні мережі Aldi Nord і Aldi Aldi Süd повідомили про готовність з 6 березня продавати населенню тести на коронавірус для самостійного використання. Клієнти зможуть придбати ці тести на касах магазинів обох торговельних мереж. Спочатку діятимуть кількісні обмеження щодо продажів: одна пачка в одні руки. Одна упаковка коштуватиме близько 25 євро й міститиме п’ять тестів. Результати таких тестів  можна отримати через 15 хвилин. Коефіцієнт виявлення становить 96%.

Lidl, Rewe і Edeka також розглядають можливість впровадження тестів у свої асортименти. Крім того, мережі магазинів косметики, засобів особистої гігієни, товарів для дому й харчових продуктів Rossmann і DM планують почати продаж таких експрес-тестів уже з 9 березня. Аптеки також планують пропонувати своїм клієнтам такі тести. Знову ж таки, кількість виданих штук для одного домогосподарства буде обмежена. 

В Інтернеті розгорілася дискусія, коли Aldi повідомив про можливість покупки тестів в інших магазинах. Багато інтернет-користувачів вважають, що підприємства зможуть доставити бажані тести суспільству швидше, ніж уряд.  Інші ж побоюються, що в суботу ще до відкриття магазинів пануватиме хаос.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze