Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Заходи для запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 

Довжелезні пробки на дорогах, прострочені товари на полицях супермаркетів, невизначеність, пов’язана з можливістю перетину кордону або її відсутністю, постійно мінливі правила і вічно зайняті гарячі лінії прикордонних і консульських служб. Так виглядали перші місяці пандемії. Хто з нас цього не пам’ятає? Хто хотів би повернутися до цього? Ніхто. І все ж знову розгорілася дискусія щодо закриття кордонів.

Причина?

Звичайно коронавірусні мутації, виявлені у Великобританії та Південній Африці і які вже досягли Європи, викликали не тільки хвилю нових інфекцій, але і страх в урядових кабінетах. У минулий четвер лідери європейських країн і представники урядів вперше задалися питанням: «Що ж робити далі та як запобігти внесенню мутацій вірусу до країни?»

На сьогоднішній день, люди що повертаються з сусідніх країн до Німеччини, обов’язково мають здати тест на коронавірус та пройти ізоляцію. Однак для Меркель цього все ще недостатньо. Тому німецький політик в черговий раз закликає до загального курсу. Більш того, вона не виключає, що в гіршому випадку буде введений прикордонний контроль, щоб тримати мутації подалі від ФРН.

(На даний момент) межі залишаються відкритими, але елементи управління вже розширені. Йдеться про введений поділ на так звані категорії зон ризику. На даний момент для поляків, які працюють в Німеччині, нічого не змінюється, оскільки, згідно з повідомленням інституту Роберта Коха, рейтинг Польський не змінився (станом на 22.01.2021).

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze