Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

З 9 грудня, німецькі та австрійські пасажири можуть скористатися з нового з’єднання між столицями. Потяги курсують між Берліном і Віднем щоденно, а сама поїздка триває менше ніж 8 годин. В середньому квиток коштує 200 євро, але щасливчики можуть купити його вже за 39,90 Євро. Відкрито ще одне, нове міжнародне сполучення  Берлін-Вроцлав-Краків.

Подорож триває приблизно 11 годин. Вже з квітня, що дві години буде курсувати поїзд з Франкфурта-на-Майні до Брюсселя. А з квітня по листопад з’явиться також вечірнє сполучення і поїзди будуть відправлятись зі станції після 20.00 години. 

Більшою кількістю сполучень можуть також скористатися пасажири, які подорожують між  Берліном та Мюнхеном, де з’явилися три нові потяги ICE Sprinter, які долають маршрут за 4 години. Завдяки змінам у розкладі руху поїздів впроваджено додаткових п’ять сполучень на день.  Німецька залізнична компанія забезпечила також маршрути поїздами ICE 4, які мають більше сидячих місць. На трасі Дюссельдорф-Штутгарт з’явилися три додаткові рейси поїздів  даного сполучення (у тому числі  ICE 4), а до послуг пасажирів якими вони користуються, залишаються ще 14 сполучень. Три додаткові поїзди призначино до двох існуючих сполучень між  Північним Рейном-Вестфалією і містом Гера у федеральній землі Тюрінгія. У південно-західній частині країни з’явилися двоповерхові вагони, які курсують за маршрутом Нюрнберг-Штутгарт-Карлсруе і призначені для заміни старих поїздів IC.

До закінчення осінніх канікул пасажири зможуть скористатися  нічним поїздом  за маршрутом Берлін-Штутгарт-Мюнхен, який досі з’являвся у розкладі, тільки на літній період. У другій половині року нічні поїзди курсуватимуть з п’ятниці на суботу.  Німецькі залізниці ( DB) хочуть також забезпечити пасажирів вагонами з більшою кількості місць.

У Штутгарті, Гамбурзі, Берліні та регіоні Рейн-Майн з’являться також більше трамваїв. Подорожуючі можуть вже безпосередньо поїхати з міста Регенсбурга до аеропорту Мюнхена.

Продовжено маршрут поїзда Франкен-Тюрінгія -Експрес  до Лейпцига. Що дві години між Гоєрсверда а Герліц курсуватимуть  регіональні поїзди. На маршруті Ерфурт-Веймар-Гера, з’явилися додаткові сполучення – 5 по суботах і 4 по неділях.

Ремонтні роботи на трасах, несуть також за собою зміни в розкладі сполучень. З червня по грудень 2019 р. Німецькі Залізниці ( DB) будуть проводити ремонтні роботи на ділянці залізничних колій між Ганновером і Геттінгеном. У зв’язку з цим можливі зміни у русі поїздів, що означає довший час доїзду. Відомо, що на торах буде багато ремонтних робіт.
Однак, поки що не відомо, яких маршрутів це стосуватиметься . Німецькі Залізниці ( DB) не завершили ще переговорів щодо обговорення планів на наступний рік.

Зі зміною графіку руху поїздів зміняться відповідно і ціни на квитки.

Вартість квитків Flexpreis зросте на 1,9%, а ціни на карти „Streckenzeitkerte” та „BahnCard 100” зростуть на 2,9%. Більше заплатять також особи, які купують квиток в поїзді (19 євро, раніше-12,50 Євро).

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze