Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

В останній час Deutsche Bahn рішуче бореться за пасажирів. Тепер залізнична компанія різко знизила ціни на квитки для молоді у віці до 26 років. Пасажири можуть подорожувати по Німеччині всього за 12,90 Євро. Зменшення ціни  поширюється лише на міжміські квитки Експрес-з’єднання (ICE) у другому класі. Пропозиція „Super Sparpreis Young”  буде доступна до 1 листопада і поширюватиметься  на мільйон квитків зі знижкою. Дешевші поїздки будуть можливі до кінця квітня наступного року. Хто швидше купить квиток, той може за нижчою ціною подорожувати по популярних маршрутах. Тим не менш, місця для поїздок у вихідні дні в години пік швидко розходяться.

У поєднанні з BahnCard 25 для молодих людей клієнти до 26 років можуть знизити ціну квитка до 9,70 Євро. Кампанія проводиться Deutsche Bahn AG під девізом „ICE-Fahren zum Taschengeldpreis”. Причина скорочення полягає в тому, що багато молодих людей все частіше використовують міжміські автобуси замість поїздів через більш низькі ціни.

Також дуже важливою причиною є криза, викликана коронавірусом! За останній час різко скоротилася кількість пасажирів у потягах. Люди, елементарно, бояться зараження. Вже за перше півріччя поточного року це призвело до найбільших фінансових втрат в історії БД. Мінус після оподаткування склав 3,7 млрд Євро.

 

 Джерело: spiegel

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze