Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Найгірший результат року

Згідно результатам статистичних бюро, за минулий місяць визначилось 808 збанкрутованих фірм, тоді як у жовтні було їх 722. Хоча результат листопада минулого року був на 23% нижчим, економісти перевірили, що поточні цифри все ще низькі порівняно з останніми роками.

Спостерігаючи за статистикою 2015-2019 років, в середньому 1007 товариств і компаній подають заяви про банкрутство щороку в листопаді, що майже на 200 більше, ніж сьогодні.

Вам не варто турбуватися такими новинами

Показники неплатоспроможності насправді значно відрізняються від прогнозованих експертами. Економісти також не прогнозують різкого приросту безробіття в найближчі два місяці.

Причини та наслідки загрозливої ​​кількості банкрутств

Аналіз показав, що 10% найбільших компаній, які оголосили про банкрутство, загалом 9000 осіб втратили роботу. Зараз головними проблемами німецьких компаній є високі ціни на енергоносії, дефіцит сировини, проблеми з логістичним ланцюгом і нестача робочої сили.

Інфляція також призводить до більш жорсткої монетарної політики Європейського центрального банку. Зросла заробітна плата та відсотки за кредитами.

 

Джерело: tagesschau.de

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze