Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

На міжнародній виставці Intermot – виробників мотоциклів в Кельні, цьогоріч була представлена найновіша версія Queen 50-х.мова йде, звичайно, про Horex Regina Evo, що поєднує в собі стиль старих мотоциклів з сучасним обладнанням. Сама рама побудована повністю з вуглецевого волокна.

Така конструкція не тільки стабільна і міцна, але і надлегка. Мотоцикл важить всього 133 кілограм. Об’єм двигуна становить 600 см3.
Згідно з оголошенням виробника – на століття буде випущено не більше 500 одиниць цього мотоцикла, а ціна буде коливатися від 30 000 до 35 000 Євро.

Регіна повертається в салони мотоциклів

Історія мотоциклів марки Horex починається в 1923 році, коли була заснована компанія. Мотоцикли німецького виробництва з Хомбурга швидко набрали популярності, що призвело до перших успіхів в автоспорті.

На початку 50-х років продажі цих легендарних машин залишалися високими. Однак незабаром настав спадок. Бренд постійно змінював власників, допоки в один момент майже не банкрутів. Однак нинішній власник-3C-Carbon Group AG сподівається на оновлення мотоциклів та повернення до колишньої слави.

Джерело: Horex / T-online

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze