Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

До 31 травня, люди з симптомами хвороби – могли отримати лікарняний на тиждень просто по телефону. Тобто, візит до лікаря був не обов’язковий. Таке полегшення було введено на час активного розповсюдження коронавірусу. Через недобросовісних працівників, які користувалися таким простим способом отримання L4 німецька лікарняна каса зазнала значних збитків.

Влада Німеччини не планувала такого швидкого повернення до «звичайних відвідувань» лікарня для отримання лікарняного. Натомість, Німеччина забезпечила в необхідній кількості лікарні захисними масками та одягом для відвідувачів. Завдяки посиленню правил гігієни пацієнти зможуть відвідувати консультації без особливого ризику.

Після початку пандемії кількість відвідувань лікарів і лікування в лікарнях різко скоротилася. Багато людей боялися заразитися. Однак міністр охорони здоров’я Йенс Спан закликає до відвідувань. Страх необґрунтований, а ризик заразитись у лікарні – дуже низький. За словами політика, всі медичні консультації та лікарні адаптувалися до нової реальності.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze