Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Ще кілька місяців тому компанія Tui Cruises оголосила про скасування обмежень на всіх своїх суднах, але сплеск зараження коронавірусом під час літніх відпусток призвів до повернення обов’язку носіння масок на одному з круїзних лайнерів.

На кораблі «Mein Schiff 4» ви можете подорожувати з Бремерхафена на північ, до Західної Європи, а також до Балтійського моря. 5 липня стартував круїз до Норвегії та Ісландії. Проте з 8 липня правила для подорожуючих змінилися. Так, на борту судна до закінчення рейсу необхідно завжди носити маску.

TUI Cruises пояснює:

«Ми своєчасно допасовуємо обмеження до поточної ситуації. […] Щоб максимально захистити наших гостей і нашу команду, ми вирішили ввести обов’язок носіння масок під час круїзу «Mein Schiff 4» у всіх внутрішніх приміщеннях, а також на відкритому повітрі, у місцях, де немає можливості дотримуватися соціальної дистанції, наприклад, у ліфтах, на сходових клітинах і в коридорах між каютами. Причинами такого рішення є погодні умови на півночі Європи, тривалість подорожі, а також факт, що пасажири переважно перебувають у закритих приміщеннях».

Щеплення залишаються обов’язковими

Вимога вакцинації для всіх гостей віком від 12 років залишилася незмінною. Для безпеки туристів судноплавна компанія також радить своїм гостям своєчасну ревакцинацію.

Щоб вважатися повністю вакцинованим, повинно пройти принаймні 14 днів після отримання останньої дози вакцини. Також можуть подорожувати пасажири, які отримали сертифікат про одужання та щеплені, лише однією дозою вакцини.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze