Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

„Сьогодні уряд запевнив нас, що до 1 серпня він спробує зробити все можливе, щоб запровадити обов’язок тестування. Не тільки для авіаперевезень, а і для перетину кордону на автомобільних або залізничних маршрутах”, – заявив у вівторок ввечері Маркус Зедер.

Раніше висловлювалися припущення, що відповідне рішення уряду про перетин кордону Німеччини, мало набути чинності у вересні. Вересневий термін, на думку політика, занадто пізно, оскільки уряд хоче попередити повторення минулорічної ситуації, коли після сезону відпусток виникла нова хвиля пандемії. Федеральні землі вимагають впровадження спільної підстави для правил в’їзду в країну. Правова база вже має бути готова. Це означає, що перед в’їздом до Німеччини кожен повинен буде пройти тест, незалежно від того, яким видом транспорту він повертається.

До цього часу обов’язок тестування поширювався на авіапасажирів та осіб, що повертаються з районів високого ризику, які не були повністю вакциновані або не хворіли на ковід. Зміни, які повинні наступити не стосуватимуться повністю вакцинованих та перехворівших осіб (за наявності документального підтвердження)

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze