Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Вже другий рік поспіль Октоберфест доводиться скасовувати. Цю сумну новину проголосив прем’єр-міністр Баварії Маркус Седер, який рекомендує скасувати й інші великі події.

Святкування повинно було проходити з 18 вересня по 3 жовтня. Захід щорічно приваблював мільйони відвідувачів з усього світу. Організація в наші дні, на жаль, занадто ризикована. Навіть якщо до того часу більшість людей будуть вакциновані, ризик зараження на переповненій події занадто високий.

„Рішення прем’єр – міністра абсолютно правильне – не тільки для здоров’я відвідувачів, але і для доброї  репутації Мюнхенського Октоберфесту як якісного, безпечного заходу. З цієї причини я повністю її підтримую „, – заявляє глава Октоберфесту Клеменс Баумгертнер.

Баумгертнер вважає, що найімовірніше дана подія зможе відбутися наприкінці 2022 року. Звичайно, скасування такого масштабного заходу – це справжня прогалина економічної сторони у власниках приміщень, готелів, ресторанів, таксистів та роздрібної торгівлі.

Цікаво, що опитування Інституту вивчення громадської думки civey показало, що більшість опитаних були за скасування Октоберфесту цього року. Тому рішення влади не повинно викликати величезного подиву чи обурення.

Джерело: faz.net

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze