Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Вже від 01.03.21 федеральні землі Саксонії-Ангальт і Баварії вирішили дозволити роботу будівельним маркетам. Однак це рішення не всім подобається. Сприятлива погода може привести до того, що магазини будуть переживати справжній штурм клієнтів, які хотітимуть розпочати весняні роботи на дачних ділянках. 

Баден-Вюртемберг не розуміє цього рішення. Представник уряду цієї федеральної землі Rudi Hoogvliet повідомив, що влада роздратована діями Маркуса Седера (Markusa Södera), який відкриває все більше і більше галузей в умовах постійно складної ситуації. Він також підкреслив, що влада сусідньої федеральної землі не контактувалася  з владою Баден-Вюртемберга, щоб обговорити питання можливих поїздок своїх жителів в Баварію за покупками.

У Баден-Вюртемберзі відкриття будівельних магазинів поки не планують.

Саксонія-Ангальт в березні також відкриє частину галузей, закритих через епідемію. У федеральній землі знову відкриються садові центри, квіткові магазини, будівельні маркети і автошколи.

У Саксонії-Ангальті професійні спортсмени знову можуть тренуватися. Таким чином, будуть відкриті не тільки загальноосвітні школи, а й спортивні.

У Рейнланд-Пфальці в понеділок будуть відкриті квіткові магазини, автошколи, салони краси і зоопарки. Свої послуги клієнтам знову зможуть запропонувати майстри педикюру. Будівельні маркети та садові центри можуть продавати товари лише назовні. Можливі також, індивідуальні уроки музики, крім уроків співу та гри на музичних духових інструментах.  

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze