Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Після довгих тижнів очікування, день, коли ви знову можете піти до перукаря, стає все ближче. Клієнтів, однак, може очікувати несподіванка але не обов’язково приємна. Мова йде про підвищення цін. Це пов’язано з запровадженням посилених санітарних правил, тобто обов’язок носити одноразові маски та рукавички. Наскільки піднімуться ціни, залежить від кожного салону і його власника.

На жаль, вищі ціни не компенсують збитки, спричинені локдауном. Щоб так сталося, вартість послуги мусила б стрімко зрости. Незважаючи на це, перукарі раді, що знову можуть відновити свою діяльність, тому що в цій галузі тяжко відкласти гроші про запас, а витрати на їжу або комунальні послуги постійно зростають.

І хоча радість повторного відкриття велика, введений санітарний режим ускладнить роботу перукарень. Тут мова йде про носіння масок (хірургічних масок або масок FFP2), збереження дистанції і обмеження кількості клієнтів в залежності від розміру салону. Багато перукарів повинні відмовитися від існуючої концепції Cut&Go та запровадити обов’язок попереднього запису клієнтів. 

В місті Гессен санітарний режим не має впливу на ціни, тому що тут, вже в 2018 році було прийнято рішення підвищити ставки в галузі, щоб всі могли гідно заробляти на життя.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze