Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Митна служба Німеччини повідомила, що в кожному десятому готелі, перевіреному у 2018 році, були виявлені шахрайства, пов’язані з невиплатою навіть мінімальної заробітної плати, тобто Mindestlohn. Finanzkontrole Schwarzarbeit провели 9,239 перевірок по всій країні і виявилось, що налічується понад 931 випадків шахрайства. Тільки в Баварії кожна десята з 1700 компаній готельної індустрії не виплатила частину зарплати співробітникам.

Томі і не дивно, що голова NGG, Гвідо Цайтлер вимагає більшого контролю у поточному році. «Цифри показують, що занадто багато ресторанів і власників готелів не платять мінімальну заробітну плату», – сказав Цайтлер. За даними NGG, митниця перевірила лише 4,6% баварських готелів, пансіонатів та ресторанів. Потрібно не тільки збільшити кількість працівників, але й посилити контроль над документацією». Лише через точні записи відпрацьованих годин влада зможе виявити порушення та відшкодувати збитки.

«Особливо ті, хто працює на фіксований невеликий період час, на базі міні-роботи – часто залишаються обманутими. Ми терміново потребуємо більшого контролю в цій сфері. А деякі працедавці взагалі вже забули про концепцію справедливої винагороди», – каже Сюзанна Фершль, лен фракції Die Linke.

Варто зазначити, що мінімальна заробітна плата в Німеччині у 2019 році становить 9,19 євро за годину.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze