Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У листопаді буде введено нову форму посвідчення особи з функцією он-лайн для громадян Німеччини, які проживають за кордоном. Електронна картка зберігатиме такі дані, як ім’я, прізвище, адреса, дата народження та, можливо, релігійне ім’я, художнє прізвисько та вчене звання. Картка буде видаватися протягом 10 років, однак заявникам має бути не менше 16 років.

Буде покращена стаціонарна допомога в установах. З початком нового місяця набудуть чинності нові нормативні акти та буде створена нова система оцінювання будинку для престарілих. Це означає, що установам потрібно буде регулярно надавати відповідні дані (наприклад, тиск, звіти про травми). Крім того, будинки проходитимуть  спеціальні перевірки кожні 14 місяців.

У листопаді відбудеться також оновлення Windows 10, яке принесе численні технічні вдосконалення, а також зміни в інтерфейсі користувача.

До 30 листопада жителі Німеччини ще можуть змінити страхування автомобіля на наступний рік. При зміні страхової служби, деякі  власники транспортних засобів можуть заощадити до кількох сотень Євро на рік.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze