Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Щоб захистити своїх пасажирів від зараження, Deutsche Bahn ввела нові правила безпеки. Однак, не всі вони мають сенс. Свою, не найкращу подорож описав журналіст Ральф Гроссе-Блей. Від самого початку журналіст попрямував у вагон-ресторан. До моменту замовлення і отримання кави все було в порядку, проте через 45 хвилин сталося неочікуване.

Офіціантка попросила пасажира покинути купе. Але що стало причиною? Гроссе-блею довелося звільнити місце для інших пасажирів, щоб у вагоні не було занадто тісно. Такі правила. Незважаючи на те, що в купе немає інших людей, офіціантка тільки вказала на листок із зазначенням звільнити місце для наступного гостя через 45 хвилин. І що саме неприємне, це не було прохання, а пролунало скоріше як наказ.

Не маючи іншого виходу, журналіст відправився у вагон другого класу, але про вільне місце міг тільки мріяти. Пасажири вже біля дверей купе сиділи на землі, і вагон був заповнений. З цієї причини Ральф відправляється в бістро, де замовляє вино. Офіціант запитує, чи візьме журналіст вино з собою, так як в барі йому не можна пити.

Однак Гроссе-Блей залишився на місці, так як в купе другого класу не було місця. Згодом і бістро заповнилося. Через годину Гросс заглянув у вагон-ресторан, де знаходилися всього три людини. Після чергової години стояння офіціантка, яка ще від самого початку випровадила журналіста з ресторану, знову запросила гостя до вагону-ресторану. Вона вибачилася та визнала, що іі поведінка була просто вимушеною, бо такі правила дистанції. Значення яких ніхто не розуміє.

Джерело: focus

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze