Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Профспілка постачальників продуктів харчування, розваг та ресторанів  (Gewerkschaft Nahrung-Genuss-Gaststätten – NGG) вимагає від Gräfliches Hofbrauhaus Freising одноразової виплати у розмірі 285 євро та підвищення заробітної плати на 3,9 відсотка, повідомляє Süddeutsche Zeitung. Крім того, має бути збережена так звана „пивна пенсія”, яка досі забезпечувала пенсіонерів 18 літрами пива на тиждень за рахунок пивоварні й додатково працівник міг купити 18 літрів пива за зниженою ціною.

Відмова від пивної пенсії викликала велике обурення серед пивоварів, від цього рішення «закипіла душа пивовара».

Freisinger Hofbrauhaus переживає кризу

З іншого боку вимог профспілки – погані економічні перспективи підприємства. Його головні бренди, Moy і Huber Weisses, не досягли минулорічних планів продажів і пивоварня отримала мільйонні збитки. Крім того, цього року Neufahrner Volksfest розірвав контракт із Hofbrauhaus. Інфляція та загроза економічної кризи доповнюють похмуру картину.

Виконавчий директор Gräfliches Hofbrauhaus Freising Міхаель Метц вважає вимоги профспілки абсолютно „незрозумілими”. Його компанія була «зруйнована до основи» недавніми економічними кризами.  „Замість того, щоб говорити про підвищення заробітної плати, зараз необхідно зробити все можливе, щоб зберегти компанію, забезпечити робочі місця і, сподіваємося, повернутися до зростання у 2025 році”, – коментує він.

Джерело: focus

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze