Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Особливо хороші перспективи розвитку професійної кар’єри в ремісничій галузі, а також в сфері інформаційних технологій ( ІТ-індустрії). Портал Gehalt.de перевірив, фахівці яких професій будуть найбільш  затребувані в 2019 році . Наприклад, криптограф

(шифрувальник), який займається шифруванням інформації для підприємств і приватних осіб, опинився в лідерах рейтингу. Професія приносять також найбільший заробіток. Дані, з якими працюють шифрувальники  (криптографи),  паролі, PIN-коди або інформація про кредитні картки, є здобиччю кіберзлочинців. Їх завдання-розшифрувати і зашифрувати цю інформацію за допомогою складних методів і даних. Заробіток за виконання цих обов’язків в середньому становить 74.700 євро на рік.

До списку потрапив також менеджер по роботі з клієнтами (Customer Experience Manager), який займається аналізом і оптимізацією досвіду покупок в стаціонарних та інтернет-магазинах. До завдань на цій посаді належить, проведення опитувань серед покупців магазинів, впровадження нових ідей, спрямованих на розвиток магазину і зростання продажів. За виконання цієї роботи ви можете отримати 47.500 євро винагороди.

Однією з популярних та затребуваних професій на німецькому ринку праці вже протягом багатьох років є робота електрика. В галузі ремісничої діяльності  постійно не вистачає кваліфікованих кадрів . Список замовлень електриків заповнюється щораз  швидше, а клієнтам доводиться довго чекати своєї черги. В останні роки зросли також ціни на послугу.

Це має також вплив на заробітню плату електриків, які в середньому отримують 41. 600 євро на рік.

Не вистачає також учнів, що навчаються професії онлайнпродавець. Інтернет-магазини розвиваються щораз швидше, тому підприємства потребують кваліфікованого персоналу, який належним чином виконає свої обов’язки. Досвідчений  онлайнпродавець може розраховувати в середньому на 32 500 євро на рік.

Професія  physican associate, або асистент лікаря, в майбутньому має  полегшити роботу лікарів. В обовязки асистента лікаря , як правило, входить:  обробка та управління документацією, організаційні процеси, забезпечення професійних дій в критичних ситуаціях.

Ця професія вимагає закінчення вищої медичної освіти. Річна зарплата асистента лікаря досягає 55.400 євро.

Програмісти з року в рік мають все більше і більше роботи. В нинішній час з постійним розвитком науки та техніки існує безліч новітніх розробок у цій галузі і з кожним днем галузь отримує все більший і більший розвиток.  Основним завданням програміста є розробка комп’ютерних програм і алгоритмів, складати і формувати програми відповідно до поставлених завдань. Середня зарплата програміста становить 60.300 євро на рік.

Технологія 3D-друку стрімко створює нові можливості. Сьогодні з її допомогою вже друкують будинки, космічні деталі, підводні човни і навіть людські органи. Нічого дивного

що попит на фахівців за технологією 3D-друку постійно зростає. Заробітна плата в цій сфері діяльності становить в середньому 52.100 Євро на рік.

25 травня 2018р. вступило в силу нове законодавство Європейського союзу щодо захисту персональних даних: Загальний Регламент Захисту Даних. Даний Регламент встановлює норми, пов’язані із захистом фізичних осіб щодо обробки персональних даних і норми, що стосуються вільного переміщення персональних даних. Всі підприємства повинні пристосуватися до зміни, провести комплексну оцінку методів і засобів обробки персональних даних, що використовуються в компанії, та привести їх у відповідність до нових правил GDPR.  Це забезпечить багато робочих місць фахівцям із захисту персональних даних. Багато фірм працевлаштовують спеціалістів у справах охорони даних особових на постійній основі.  Заробітна плата такого спеціаліста в середньому становить  46.289 євро на рік.

 
Професія Середньорічна заробітна плата в євро
Криптограф (шифрувальник) 74.748
Програміста розробки штучного інтелекту   69.285
Асистент лікаря 55.350
Спеціаліст з технології 3D друку 52.134
Customer Experience Manager
Менеджер по роботі з клієнтами
47.477
Фахівець, експерт з питань захисту персональних даних 46.289
Електрик 41.625
Онлайнпродавець 32.483

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze