Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Кожна земля Німеччини вводить свої дозволи та заборони під час карантину. Така різниця вимог залежить на пряму від кількості заражених у місті. В одному місті, наприклад за відсутність маски на обличчі, Ви можете отримати лише попередження такої поведінки для вашого здоров’я. У другому місті, в такій же ситуації, поліція виставить для Вас штраф. 

Від коли і в якому місті вступає в силу необхідність прикриття носа та уст?

Баден-Вюртемберг

Від 27 Квітня – особливо, під час покупок у магазинах та в засобах громадського транспорту.

Поки місцева влада хоче дати громадянам час звикнути до нової реальності, штрафи за відсутність маски будуть накладатись з 4 Травня. Якою буде сума штрафу? Поки не відомо. Тим не менш, служби повинні повідомляти про можливості покупки масок, а не карати тих, хто не виконує цей обов’язок.

Баварія

Баварія більш категорична у цьому питані. За відсутність маски на обличчі Ви можете отримати штраф у розмірі до 5 000 Євро. Однак такі високі штрафи стосуються тільки власників магазинів, які не будуть застосовувати належні заходи санітарного захисту.

Покарання за відсутність маски (або хустки) в автобусі, в поїзді або в магазині – це в Баварії штраф у вигляді 150 Євро. Якщо хтось свідомо порушує закон, то можна розраховувати на подвійну суму. Однак варто зазначити, що в перші дні нових правил поліція має бути більш поблажлива до людей без масок.

Берлін

У столиці Німеччини маски слід носити тільки у громадському місці. Порушення, на даний момент, не тягне за собою ніякого фінансового покарання.

Варто пам’ятати, що носіння масок не поширюється на людей, що мають проблеми, наприклад, з задишкою.

Бранденбург

У Бранденбурзі маски слід носити в автобусах, поїздах, трамваях і магазинах. Однак, як і в Берліні, порушення цього зобов’язання не пов’язане з будь-яким фінансовим покаранням на даний момент.

Бремен

Діти віком до 7 років та інваліди, які мають проблеми з диханням, виключаються з обов’язку обов’язкового прикриття носа та уст. На даний момент влада не планує карати громадян штрафами. З 1 травня влада збереться на конференцію з цього питання.

Гамбург

Маски для обличчя є обов’язковими в автобусах, поїздах, магазинах і на ринку. Діти віком до 7 років та особи, які за станом здоров’я не можуть закривати обличчя, виключаються. Громадяни, які порушують закон, не повинні боятися фінансових наслідків. Поки влада перевіряє необхідність введення штрафів.

Зовсім інша справа для власників магазинів. Той, хто не буде дотримуватися рекомендацій, повинен розраховувати на штраф від 500 до 1000 Євро.

Гессен

Місцева влада прийняла рішення про обов’язкове носіння масок в громадський місцях. Виключені діти у віці до 7 років і особи, які не можуть носити маски за станом здоров’я.

Штрафи у розмірі 50 Євро передбачені тільки для тих, хто свідомо порушує закон.

Мекленбург-Передня Померанія

Влада вирішила, що обов’язок закривати обличчя стосуватиметься громадського транспорту і магазинів. Діти та особи, які не можуть приховати обличчя за станом здоров’я, виключені з цього обов’язку.

Порушення загрожує штрафом у розмірі 25 Євро. Що цікаво, для власників магазинів особливих штрафів не передбачено.

Нижня Саксонія

У Нижній Саксонії обов’язок прикривати обличчя (маскою або хусткою) стосується громадського транспорту та магазинів. Виключені з цього обов’язку діти віком до 6 років та особи, які не можуть прикрити обличчя за станом здоров’я (страждають серцевими захворюваннями, захворюваннями легень тощо).

Північний Рейн-Вестфалія

У цій частині Німеччини влада ввела обов’язкове дотримання мінімального інтервалу між людьми у вигляді – 1,5 м і зобов’язання носіння маски в громадських місцях та транспорті.

Рейнланд-Пфальц

Обовязкове прикриття носа та уст у громадських місцях та транспорті.

За недотримання вимог передбачається штраф у вигляді 10 Євро.

Власники магазинів, які не будуть дотримуватися Правил санітарної безпеки, повинні, в свою чергу, розраховувати на штрафи в розмірі 250 Євро.

Саар

У Саарі прикриття рота і носа є обов’язковим в засобах громадського транспорту та у магазинах.

На даний момент влада не передбачає штрафів як для приватних осіб, так і для підприємців.

Саксонія

Обов’язок закривати обличчя стосуватиметься громадського транспорту та магазинів.

Влада не має наміру карати тих, хто не виконує цей обов’язок.

Саксонія-Анхальт

Обов’язок закривати обличчя стосуватиметься громадського транспорту та магазинів.

Влада не планує спеціально перевіряти людей, більше того, не збирається вводити штрафи за порушення.

Шлезвіг-Гольштейн

Обов’язок носити захисні маски вступив у силу від 29 Квітня. Носити їх не доведеться дітям до 6 років, персоналу в автобусах, поїздах та таксистам. Однак пасажирам доводиться закривати обличчя.

Влада не має наміру карати штрафами тих, хто не виконуватиме обов’язки.

Тюрінгія

Маски для обличчя є обов’язковими в автобусах, поїздах, магазинах і на ринку. Громадяни, які порушують закон, не повинні боятися фінансових наслідків. Поки влада перевіряє необхідність введення штрафів.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze