Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Магазини вже відкриті

У зв’язку з пандемією влада Німеччини ввела ряд заходів. Тим не менш, кількість захворюваності знижується і багато з них частково або повністю скасовані. Всі магазини в країні знову відкриті, навіть ті, що більше 800 м2. Тим не менш, клієнти повинні носити захисні маски, і кількість відвідувачів обмежена.

Спорт тільки на безпечній відстані

Заняття спортом на відкритому повітрі знову будуть можливі, проте з мінімальним інтервалом безпеки. У Північному Рейні-Вестфалії також планується відкрити фітнес-клуби та спортивні зали. У Гессені спортсмени можуть користуватися спортивним обладнанням, але не можуть прийняти душ або переодягнутися в роздягальні.

Повертається Бундесліга

З середини травня знову стартує Перша та Друга Бундесліга. Поки ж матчі проходитимуть без уболівальників. Цікаву ідею представила Боруссія Менхенгладбах, яка запропонувала вболівальникам купити картонні зображення з їх фотографією і поставити їх на стадіоні.

Повернення до школи

Перед початком канікул кожен учень і дошкільник повинен хоча б один раз піти в школу/дитячий садок. Однак, як виглядатиме новий план уроку, вирішуватиме кожне місто індивідуально. Наприклад, в Берліні звичайні шкільні заняття повинні початися в кінці травня

Відвідування лікарні

Принаймні, одна близька людина буде мати можливість відвідати хворого в лікарні або будинку для літніх людей. У Північному Рейні-Вестфалії та Баварії відвідування буде можливо в кінці тижня.

Ресторани вже відкриті

Залежно від міста Німеччини, ресторани будуть поволі відкриватись. Наприклад, в Північному Рейні-Вестфалії це відбулось 11 травня, в Рейнланд – Пфальці- 13 травня, а в Бранденбурзі і Берліні – 15 травня.

Відпустка тільки вдома?

Міжнародні поїздки неможливі як мінімум до 15 червня. Невідомо, коли жителі Німеччини зможуть знову відправитися у відпустку на Майорку, в Хорватію або в Єгипет.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze