Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Як і у більшості країн, у Німеччині введено зобов’язання носити маску, що закриває рот та ніс. Таким чином, попит на даний товар не згасає.

Aldi Süd має маски в асортименті ще від 29 квітня. Одноразові маски продаються в пачках по 10 штук за ціною 6,99 Євро. Однак існує обмеження – кожен клієнт може придбати не більше двох пачок на руки. Aldi Nord ще не продає маски, але багато хто вказує на те, що вони з’являться в асортименті через кілька днів.

З 20 квітня у всіх магазинах Lidla доступні маски для обличчя. І в цьому випадку мережа стверджує, що на їх продажу не заробляє. Клієнти можуть купити максимум одну упаковку, в якій 50 штук за 33 Євро.

Мережі супермаркетів Rewe, Penny та toom

Від 2 Травня мережі магазинів Rewe, Penny і toom також почали продавати маски для обличчя. Звичайно, за собівартістю. За 25 штук – 16,99 Євро. Також пропонуються багаторазові маски, які можна прати.

Мережа Rossmann та dm

На цьому тижні продаж масок почне аптека Rossmann. В Інтернеті магазин вже пропонує багаторазові маски Fynn Kliemann 10 штук за 22 Євро/пачка.

У dm клієнти, які приходять без маски, можуть придбати її при вході за 1 Євро. У регулярний продаж торгова мережа не планує вводити маски.

Супермаркети Kaufland та Edeka

Kaufland в своєму асортименті поки не має масок, але працює над тим, щоб їх впровадити. На даний момент мережа шукає постачальника, який би надав маски в потрібній якості та кількості. Тільки після цього вони надійдуть у продаж у всіх філіях.

Edeka теж ще не продає маски, але планує.

 

Джерело: focus

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze