Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У даний час за бензин та дизельне паливо потрібно заплатити більше 2,20 євро. У деяких регіонах ціни досягли рекордного рівня й перевищують 2,30 євро. Багатьом працівникам не вигідно їздити на роботу машиною, тому, що вони недостатньо заробляють, щоб покрити витрати на проїзд.

Міністр реагує

Крістіан Лінднер хоче ввести знижки на паливо. Вони будуть нараховуватися при оформленні замовлення в касі. Офіційно ніхто з урядових осіб не підтвердив, скільки водії можуть отримати. Німецька преса, однак, припускає, що це буде близько 20 центів за літр. Таким чином, заправляючи, наприклад, 50 літрів (2,25 євро/літр), водій не заплатить 112,50 євро, завдяки знижці він заощадить 10 євро і витратить 102,50 євро.

Незабаром з’являться наступні знижки 

Високі витрати на опалення та ціни на електроенергію також сильно обтяжують жителів Німеччини. Тому Уряд планує ввести спеціальний пакет знижок. За словами міністра економіки Німеччини Роберта Хабека, мова йде про:

Зниження тарифів на електроенергію, опалення та мобільність

Підвищення енергоефективності та економія енергії, тобто зменшення використання автомобіля або заміна газового опалення.

Нові ринкові стимули, щоб при їх більшій ефективності, витрати були нижчими.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze