Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Що цікаво, загалом спостерігається менше автомобілів на дорогах Німеччини. Головною причиною того є епідемія коронавірусу. Значний відсоток працевлаштованих працює і надалі онлайн.  Однак ADAC попереджає, що у вихідні дні на німецьких дорогах все одно «тісно». Причина цього-відпочиваючі, які вирушають на море або в гори.

У зв’язку з коронавірусом набагато більше жителів Німеччини відправляться у відпустку на машині в межах країни або до сусідньої країни. Через нестабільну ситуацію з таким спалахом вірусу, в цьому році попит на зарубіжні авіаперельоти зменшився. Збільшилась кількість поїздок на один/два дні, коротких та спонтанних у межах найближчих міст.

Перешкоди очікуйте на цих трасах:

Ситуація на кордоні

В цьому році слід очікувати невеликі затори на кордонах між країнами. Дорожні затори можливі на таких ділянках як Тауерн, Фернпасс, Бреннер, Караванкен, Рейнталь і Готтхард, а також на автомагістралях до узбережжя Італії, Хорватії та Франції, водії повинні завчасно розрахувати час на очікування. На кордонах з Данією і між Словенією та  Хорватією слід очікувати більш тривалого часу очікування у зв’язку з перевірками.

Джерело: adac

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze