Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Місто Мюнхен, яке є столицею Баварії, згідно дослідженням, є найкращим містом для людей починаючих свою роботу закордоном. Про це свідчать результати досліджень, проведених Ophigo, які проаналізували потенціал зробити кар’єру в 30 містах Німеччини. Результати відображаються в рейтингу. Рейтинг показує, де доступні найкращі умови для досягнення кар’єрних цілей. Мюнхен – найкращий у цьому відношенні. Однак варто зазначити, що орендна плата за приміщення набагато вища порівняно з іншими містами. Наступні місця в рейтингу – Штутгарт, Гамбург, Карлсруе.

Берлін займає аж 16-те місце, хоча саме тут розташовані найбільш зареєстровані компанії (99 346). Такий поганий результат викликаний високим рівнем безробіття та порівняно низькою заробітною платою.

Щоб створити більш чіткий рейтинг, під увагу було взято 10 критеріїв. Які включають економічні показники міста, валовий внутрішній продукт на одиницю населення , кількість зареєстрованих підприємств, річний дохід, кількість населення, середню ціну оренди приміщень, кількість зелених зон, а також середню ціну на бізнес-ланч.

 

1.

Мюнхен

2.

Штутгард

3.

Гамбург

4.

Карлсруе

5.

Франкфурт на Майні

6.

Мангейм

7.

Аугсбург

8.

Нюрмберг

9.

Вісбаден

10.

Бонн

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze