Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

За інформацією, отриманою газетою „Der Spiegel”, Volkswagen вирішив виплатити всім працівникам бонус у розмірі  4 750 євро. Варто відзначити, що це найвищий показник з невдалого 2015 року, який увійшов до історії як рік величезної кризи. Цього року премія на 16% вища, ніж в 2018 році. Кожен співробітник – від кухаря, що працює на кухні, до інженера, що працює над новими проектами, отримає свою частку.

Незважаючи на великі премії та загальні досягнення дилера Volkswagen, 2018 рік був для підприємства складним періодом – було багато змін, і на жаль, деякі розроблені програми були відкинуті. Саме через це, важко було своєчасно представити свій новий ассортимент. Проблеми з доставкою та знижками знизили прибутки автовиробника.

Попри несприятливі умови на ринку, працівники Volkswagen, наполегливо працювали на успіх компанії цього року, тому керівництво вирішило винагородити їх за наполегливу працю, виплачуючи бонуси. Однак, у порівнянні з вдалими економічно роками в німецькій автомобільній промисловості,  бонус складав -7 500 євро. у 2012 році.  Варто звернути увагу, що з 2015 року на суму сплаченої премії впливає не тільки попередній рік, а й останні два роки.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze