Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У 2020 році в Німеччині було викрадено 10 679 легкових автомобілів. В 2019 році це число було значно вище і становило 14 229. Однак те, що злодії крадуть менше транспортних засобів, не означає, що вони менше коштують.

Найбільше транспортних засобів було викрадено минулого року в Берліні (2267) та Гамбурзі (769). Найбільш спокійними можуть бути водії Баварії, Баден-Вюртемберзі, Тюрінгії та Рейнланд-Пфальці.

Шкода, завдана злодіями у 2020 році, становить 214 мільйонів євро.

 

Як захистити свій автомобіль від крадіжок?

Щоб захистити ваш автомобіль від будь-яких можливих крадіжок, варто припаркувати його на популярних і добре освітлених вулицях. Варто, також, увімкнути блокаду керма та забезпечте себе додатковим захистом, таким, як блокування коробки передач. Також можна деактивувати систему Keyless Comfort-System. Чудовою ідеєю буде встановити в автомобілі GPS-пристрій. Також не зашкодить удосконалення системи сигналізації, як і оформлення страховки від крадіжки.

 

Як працюють злодії?

У наші дні майже всі використовують пульт дистанційного керування замість ключа від автомобіля. На жаль, злодії можуть дуже легко з належним обладнанням перехопити сигнал з сучасного ключа і відкрити автомобіль за допомогою його копії.

 

Які машини викрадають найчастіше?

Найчастіше злодії крадуть дорогі, нові та спортивні автомобілі. Найбільш популярними моделями серед злодіїв є:

Однак, Volkswagen є безсумнівним переможцем у списку, що найчастіше викрадається злодіями. 

 

Кількість викрадених транспортних засобів у 2020 році

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze