Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Обмеження контакту
Зобов’язання до обмеження контактів між людьми було продовжено до 5 червня. Сімейні пари, подружжя, сусіди двох квартир і далі можуть зустрічатися. Проте, необхідно постійно підтримувати інтервал безпеки. Жителі Саксонії-Ангальту можуть збиратися групами по п’ять чоловік, звичайно, з урахуванням безпечної відстані. З літніми людьми, які відносяться до групи ризику зараження коронавірусом, також слід поводитися з обережністю.

Зобов’язання носити маски для обличчя
Перебуваючи у громадському місці або транспорті Ви повинні мати на собі маску. Можливо, у найближчі дні уряд навіть розширить це регулювання на інші місця в цілях збереження здоров’я мешканцям.

Лікарняний по телефонному дзвінку
Не секрет, що під час застуди Ви мусите піти до лікаря та взяти собі лікарняний за станом здоров’я. У зв’язку із ситуацією у Світі, при найменших симптомах коронавірусу Ви можете просто зателефонувати до свого провідного лікаря, та отримати усю необхідну консультацію по телефону.

Школа
Всі учні, по можливості, повинні повернутися в школу хоча б раз до закінчення навчального року. Учні, які потребують додаткової підтримки, наприклад, через ситуацію вдома або відсутність технічного обладнання, повинні якомога швидше скористатися пропозицією про допомогу в шкільному закладі.

Догляд за дітьми
11 травня була введена Розширена допомога сім’ям у надзвичайних ситуаціях. Звернутися по допомогу можуть батьки, діти яких вимагають особливої педагогічної або логопедичної підтримки.

Магазин
По всій країні потрохи відкриваються усі магазини. Однак необхідно дотримуватися певних умов, перш за все, правил гігієни (дезінфекція рук), контрольована кількість людей, що знаходяться в магазині, і уникання утворення черг до кас.

Гастрономія
Поступово відкриваються ресторани та бари.

Туризм
Закордонні поїздки будуть неможливі як мінімум до середини червня.

Відвідування установ по догляду
По всій країні будуть ослаблені обмеження на відвідування клінік та установ по догляду за інвалідами. Кожен пацієнт або житель зможе відвідувати одну людину.

Футбол
Перша та друга футбольна команда – Бундесліга запланували гру на першу половину травня. Однак, на разі, усі заплановані матчі пройдуть на порожніх стадіонах. До відновлення ігор всі команди будуть перебувати на карантині. Точна дата матчів поки не вказана.

Масовий спорт
Уряд також хоче дозволити заняття спортом на відкритому повітрі. Однак всі бажаючі потренуватися повинні будуть дотримуватися правил дистанції.

Культура
Музеї, виставки, меморіальні місця, зоопарки та ботанічні сади вже можуть відкритися відвідувачам за певних умов. Також меси і богослужіння знову можуть бути здійснені, це відноситься і до релігійних церемоній, таким як хрестини, весілля або похорон в невеликому колі.

Масові заходи
Організація масових заходів (фестивалі, великі концерти або ярмарки) заборонені як мінімум до 31 Серпня. У деяких федеральних землях багато осінніх подій і подій вже скасовані. Прикладом може служити Октоберфест в Мюнхені, Canstatter Volksfest в Штутгарті або марафон в Берліні.

Відповідальність
Профспілкові країни беруть на себе відповідальність за подальше скасування обмежень, введених через пандемію коронавірусу. Якщо в містах і округах буде більше 50 хворих на 100 тис. жителям протягом 7 днів будуть негайно введені нові обмеження.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze