Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Податкові пільги для службових електричних автомобілів.

Той, хто використовує електричні або гібридні автомобілі, як в службових так і в приватних цілях, може розраховувати на податкові пільги. Замість одного відсотка, який на даний час  зобов’язує, працівник тепер повинен буде сплатити 0,5% виходячи з каталожної ціни транспортного засобу. Положення буде діяти до 2021 року.

Нова класифікація при страхуванні автомобіля.

Приблизно 11 мільйонів водіїв будуть залежати від змін в класифікації типів та класів транспортних засобів при страхуванні автомобілів. Для частини водіїв, через зниження страхових внесків, ці зміни будуть  на краще, для інших будуть означати, більш високі витрати при страхуванні автомобіля.

Заборона автомобільного руху в німецьких містах

З 1 січня 2019 року місто Штутгарт забороняє в’їзд автомобілів з дизельним двигуном, що не відповідають вимогам екологічного стандарту „Євро-4” та нижче. Від 1 квітня ця заборона зобов’язуватиме також жителів Штутгарта. Виняток становлять таксі, автобуси,  машини швидкої допомоги, рятувальні транспортні засоби, постачальники товарів для продуктових магазинів, антикварні моделі автомобілів з відповідними маркуваннями. Водії можуть також старатися про дозвіл в’їзду до міста. Дедалі більше німецьких міст обмежують рух старих дизельних автомобілів по місту.  Такі заборони можуть вводитися для боротьби з забрудненням повітря.

Дорожні оплати за кордоном.

З наступного року, особи, які подорожують платними дорогами Австрії, повинні заплатити більше. Вартість річної віньєтки зросте на 1,90 євро до 89,20 євро. Ціна на двомісячну наклейку (етикетку-стікер) збільшиться на 60 центів до 26,80 євро,  на 60 центів буде дорожча тижнева віньєтка – 9,20 євро. Не тільки в Австрії ціни підуть вгору – в Швейцарії, за річну віньєтку вам доведеться заплатити на 75 центів більше, ніж у 2018 – 36,50 євро.

Гібридні та електричні автомобілі з системою попередження.

Акустична система попередження, т. з. AVAS стане обов’язковим для всіх новостворених гібридних і електричних автомобілів.  З 1 липня при швидкості до 20 км/год автомобілі повинні будуть видавати звуковий сигнал. Система AVAS автоматично вироблятиме звуки.

Реєстрація та перереєстрація автомобіля через Інтернет.

Протягом року можна буде пройти реєстрацію та перереєстрацію автомобіля в мережі, а також змінити власника транспортного засобу без особистого відвідування  офісів. Вам знадобляться лише електронний доказ з активною функцією  ідентифікації особистості.

Нові процедури вимірювань параметрів викидів забруднюючих речовин.

З вересня цього року діє так звана процедура WLTP, яка вимірює рівень викидів забруднюючих речовин та споживання  в нових автомобілях. Однак, процедура все ще знаходиться в стадії тестування. З вересня 2019 року буде діяти процедура RDE, яка за допомогою відповідних пристроїв, буде вимірювати фактичний рівень  викидів забруднюючих речовин під час руху на дорозі.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze