Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Жителі відзначають не тільки факт швидкого розповсюдження вірусу, але і також, той факт, що у всіх 16 землях (містах) Німеччини діють різні заборони. Єдине рішення, яке вже прийняли всі міста, це закриття шкіл і дитячих садків. На які заборони ще слід очікувати?

Баварія

Це перше місто, яке оголосило інформацію про вірусну небезпеку. Від середи працюватимуть тільки магазини продуктові, аптеки, банки та автозаправні станції На даний момент не буде заборони на вихід з дому. Школи та дитячі садки закриті до 19 квітня. Певні обмеження стосуються також, лікарень та будинків для пристарілих осіб. За день, до них може прийти максимум один відвідувач.

Баден-Вюртемберг

Від сьогодні і до самого Великодня дитячі садки та школи будуть закриті. Більше того, влада Німеччини закликає не залишати дітей на піклування старших осіб, оскільки вони знаходяться в групі більш схильній до коронавірусу. Крім того, в Штутгарті встановлена заборонена на дію проституції та публічних будинків.

Берлін

Життя мешканців цього місто напевно зміниться. Бо всі клуби, паби, зали з ігровими автоматами, букмекерські заклади, кінотеатри та театри тепер закриті. Виняток становлять лише ресторани, з відстанню столиків між собою у 1.5 метрів. Також, як і у вищезгаданому місті – повна заборона проституції та роботи публічних будинків.

Бранденбург

На сьогоднішній день уряд міста веде переговори з Польщею, щоб закриття кордонів не торкнулися людей, що працюють у прикордонній службі. Також закриті усі податкові органи. Тож, кожен хто хоче подати податкову декларацію, може зробити це в електронному вигляді.

Бремен

Заклади, які планують влаштувати вечірку за участю 250 осіб, повинні повідомити про це в управління з питань порядку та громадської безпеки (Ordnungsamt).

Гамбург

Коронавірус не обійшов і політичні палати. Усі переговори та збори були відмінені. Для церков священики пропонують богослужіння через YouTube, щоб забезпечити безпеку віруючих.

Гессен

Всі публічні виступи уряду були скасовані. Заходи за участю понад 100 осіб заборонені. Посадові особи, які повертаються з районів ризику коронавірусу, повинні пройти 14-денний карантин.

Мекленбург-Передня Померанія

Люди, які повертаються з районів ризику, не можуть виходити у такі установи, як дитячі садки, школи, університети та заклади державного управління.

Нижня Саксонія

Більше 1000 учнів і 100 вчителів гімназії Люнебурга були відправлені на карантин. Крім того, міністр науки хоче, щоб студенти-медики допомагали у догляді за хворими.

Північний Рейн-Вестфалія

Усі спортивні зали, кінотеатри і театри на сьогоднішній день закриті.

Обмеження на кордоні

Ще з неділі Польща закрила кордони для іноземців. Виняток становлять вантажні перевезення. Також поляки, які повертаються додому, можуть перетнути кордон, але тоді для них діє 14-денний карантин. Досі немає обмежень для людей з Польщі, які хочуть в’їхати до Німеччини.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze