Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Баварія змінила правила введення обмежень у своїй федеральній землі. Відтепер, коли в реанімаційних відділеннях інтенсивної терапії буде зайнято понад 450 ліжок, будуть введені обмеження. Це означає, що з суботи жителі Баварії повинні будуть дотримуватися нових правил пов’язаних зі зростанням інфікованих коронавірусом.

Нові правила включають обов’язкове прикриття рота й носа маскою FFP2 в багатьох місцях. Однак це обмеження не стосуватиметься шкіл.

Скрізь, де застосовується правило 3G, буде введено правило 2,5G. Це означає, що експрес – тесту на коронавірус буде недостатньо, щоб увійти до багатьох місць. У свою чергу, для доступу на певні заходи, клуби, дискотеки, ресторани та заклади культури, діятиме правило 2G, для вакцинованих та тих, хто одужав.

Більш суворі правила

Якщо кількість заражених коронавірусом осіб, що знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії, перевищить 600 зайнятих лікарняних ліжок, правило 3G зміниться на 2G. Це не стосується лише гастрономії, готелів та сфери послуг, де в силу вступає правило 2,5G.

З цього моменту на робочому місці також буде діяти правило 3G, у компаніях, де кількість працівників перевищує 10 осіб, а працевлаштовані працівники під час виконання своїх обов’язків контактують з іншими особами, незалежно від того, чи є це інші працівники чи клієнти. Винятком з правила 3G залишається торгівля і громадський транспорт.

Маски для обличчя в школі

З понеділка в середніх школах діє двотижневий обов’язок закривати маскою рот та ніс. Протягом тижня маску повинні носити також учні початкової школи. Цей обов’язок також поширюється під час навчальних занять. Учні можуть зняти маску лише на свіжому повітрі. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze