Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Влада Німеччини готується посилити обмеження через коронавірус на період з 1 жовтня по 7 квітня з метою недопущення нової хвилі інфекцій в осінньо-зимовий період. Це означає, що жителі країни повинні готуватися до повернення обмежень, а відтак – носіння масок. У барах, ресторанах, кінотеатрах, театрах та інших розважальних закладах федеральні землі зможуть запроваджувати наказ закривати рот та ніс маскою FFP2. Альтернативою, може бути негативний тест на коронавірус, сертифікат про вакцинацію (максимально до 3 місяців) або одужання.

Це означає, що навіть особи, які зробили бустерну вакцинацію від коронавірусу, потребуватимуть ще однієї дози щеплення.. Однак четверта доза, поки що, рекомендована лише людям старше 60 років та медичному персоналу. Як влада вирішуватиме цю проблему – невідомо. 

Крім того, багато компаній вже зараз відчувають дефіцит кадрів. А додатковий обов’язок перевіряти статус відвідувачів лише посилить цю проблему.

Обов’язок носити маски FFP2 додатково запровадять у громадському транспорті, поліклініках, закладах по догляду за літніми людьми та державних установах.

У школах не буде необхідності закривати рот та ніс. Маски будуть обов’язковими в навчальному закладі лише у тому випадку, якщо це буде потрібно для подальшого проведення стаціонарних занять і лише починаючи з 5-го класу. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze